vrijdag 22 juli 2011

Voor een zuiverder Nederland!!


Als belangrijkste punt zal de Volkspartij Nederland gaan strijden voor een democratisch Nederland.
Tegelijkertijd zal er gewerkt gaan worden aan onze in verval geraakte maatschappij, gekenmerkt door chronische ziektes, geweld, depressiviteit, vandalisme, burn-out, terrorisme, overspannen, racisme, het verval van sociale zekerheden, enzovoorts.
Het uitkristalliseren van de democratie kan niet zonder bewustzijnsverhoging. Ze horen bij elkaar. Een groot aantal mensen heeft het besef gekregen dat het zo niet gaat. Er zitten te veel zelfvernietigende en dogmatisch overtuigingen in de hogere kringen van ons bestuursstelsel. En zoals Einstein zei, je kunt geen problemen oplossen met het denken dat het veroorzaakt heeft. De kennis en de technologie zijn er om een hele mooie maatschappij te creƫren. We zullen alleen anders moeten gaan denken.
De VPN denkt anders, denkt schoner, denkt socialer, denkt vooruitstrevender. De VPN wil naast het uitkristalliseren van de democratie het onderwijs completeren met karakter- en bewustzijnsontwikkeling programma’s. Alleen al door onze nieuwe generatie te leren hoe ze zich geestelijk kunnen ontspannen kunnen we miljarden besparen in de toekomst aan medische zorg en uitkeringen vanwege burnouts, overspannenheid en depressiviteit. Weet u wat het ons op dit moment jaarlijks kost? Onderzoek door TNO in 2005 gaf aan 4 MILJARD.
De VPN is voor een andere toekomst, een mooiere toekomst!

Arjan Gelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten