donderdag 29 maart 2012

Wil Nu wordt de stem van het volk. 31 maart, zorg dat u er bij bent!



Onze drie kleuters zitten nog steeds te praten in het Catshuis. Wij mogen als burger niet weten wat daar besproken wordt. Men heeft eenvoudig maling aan de burger, of men naar de voedselbank moet of het bedrijf failliet gaat. Met mooie praatjes worden wij misleid. Men is niet in staat de eigen rotsooi op te ruimen. Pim Fortuyn sprak de legendarische woorden: “De puinhopen van paars” Wij zijn nu ruim 10 jaar verder en de situatie is vele malen erger, n.l. wij kunnen gerust spreken over de puinhopen van de Nederlandse politiek.
Onze parlementaire democratie lijkt failliet, de coalitie partijen missen visie en maken ons land langzaam maar zeker kapot met angstmakerij en voorgenomen bezuinigingen, die onze economie verder zullen ontwrichten.
De oppositie is te veel verdeeld om daar geloof in te hebben. Het wachten is op een echt alternatief, dat met echte hervormingen kan uitkomen op een sociaal Nederland. “Wil Nu” is het antwoord. Met gedrevenheid zullen wij de politiek van binnenuit gaan veranderen met o.a. “Democratie i.p.v. partijdictatuur, rechtvaardigheid met o.a. herstructurering van de rechtspraak en transparantie i.p.v. ivorentoren politiek.”
Wil Nu zal op vele plekken de vinger op de zere plek gaan leggen en puur gaan doen aan waarheidsbevinding.
De overheid zal weer dienend moeten worden i.p.v. afstotend. Kamer breed wordt er gesproken over het grote graaien zonder dat er echt wat verandert. Wil Nu accepteert deze wijze van politiek bedrijven niet. Er zal verantwoordelijkheid genomen moeten worden. Daarbij maken wij geen enkele uitzondering. Ook zullen bestuurders afgerekend moeten worden betreffende hun falen. Wat ons betreft zal ook oud minister Gerrit Zalm er aan mogen geloven. Mede door hem zijn wij in het euro avontuur geraakt en zijn wij beduveld. Daardoor lopen o.a. AOW-ers duizenden euro’s mis. In deze heeft Martin Dessing volkomen gelijk die Zalm beschuldigde van een onjuiste gulden-eurowisselkoers bij de introductie van de euro in 2002. Wil Nu is van mening dat er alsnog rechtgesproken moet worden in deze, wat de consequenties ook mogen zijn.
Ik hoop dat velen zaterdag aanwezig zijn bij de werkelijke geboorte van “Wil Nu” de nieuwe politieke beweging.

Het evenement wordt gehouden in: "The Spot in het Gooi.,
Wilhelminaplantsoen 17,
Bussum
Voor informatie kunt u contact opnemen met ons bestuurslid communicatie en media: "Nicole Des Bouvrie, bereikbaar via: mobile: 06 336 48 457 en e-mail: ndesbouvrie@vpnmail.nl


Wij hopen velen te mogen begroeten, gelet de vele reacties kan het wel eens erg druk worden. Om er zeker van te zijn, dat u naar binnen kunt, meldt u aan bij Nicole. Immers vol is vol!!
Voor iedereen is de partij toegankelijk: “Voor 1 euro lid zonder stemrecht, 20 euro met stemrecht (kan e.v.t. tussentijds upgrade worden) en voor 40 euro vip lid. Andere donaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Wordt lid en meldt u aan via de website. Natuurlijk is het zaterdag ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten